Att jobba hos oss - inga lediga tjänster just nu

Revision, Redovisning, Affärsrådgivning, Skatterådgivning, Bolagsärenden, Årsredovisning, Bokslut, Löneadministration

Hos oss på Baker Tilly har du flera omväxlande och utmanande tjänsteområden att arbeta med. Revision, skatterådgivning & redovisning är de huvudområden vi hjälper våra kunder med.

Vill du jobba i en trivsam atmosfär och tidigt ta stort eget ansvar?

Som medarbetare hos oss får du tidigt ta ett stort eget ansvar för kunduppdrag. Du får löpande fortbildning inom ditt arbetsområde och vår målsättning är att du ska utvecklas och utbildas för att bli auktoriserad revisor respektive auktoriserad redovisningskonsult.

Grundkrav för dig som söker jobb hos oss är en kvalificerad akademisk utbildning, helst med inriktning på ekonomi, alternativt med inriktning på juridik/beskattningsrätt, eller motsvarande utbildning. Du ska trivas med att arbeta och prestera i ett team med kundens bästa i fokus. Tidigare relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

Servicekänslan och det personliga engagemanget gentemot våra kunder är vårt signum. Vår lokala närvaro i kombination med resurserna i det världsomspännande Baker Tilly International ger våra kunder, oavsett storlek, det bästa från två världar - servicekänsla och personligt engagemang hos en lokalt ägd byrå med resurser och specialistkompetens i en global organisation. Det gör oss unika. Det ger dig trygghet och kompetens!

Hur söker du jobb hos oss?

Ansökan gör du enklast via vår hemsida där tjänster löpande finns utannonserade och där du hittar rätt kontaktpersoner för respektive tjänst. Vi anställer löpande erfarna och nyutexaminerade ekonomer med redovisningsinriktning i både Malmö och Lund. Ansökan ska innehålla ditt personliga brev, CV och relevanta betygskopior.

Har du frågor om att arbeta hos oss? Tveka inte att maila oss via kontaktnappen nedan. Du kan också ställa frågor på vår Facebook!