BT Bloggen

Vi som skriver här på bloggen kommer att variera men förhoppningsvis kommer ni att känna igen en del av oss. Vi som skriver idag är Pernilla och Nadja.

Pernilla Bengtsson arbetar som revisor och har jobbat på Baker Tilly i 5 år.                Nadja Hallbäck arbetar som redovisningskonsult och har jobbat på Baker Tilly i 2 år.

Vår tanke med bloggen är att ni skall få följa oss i vår vardag och få en inblick i hur roligt och utvecklande det är att jobba på Baker Tilly MLT!

Baker Tilly MLT KB är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och ingår som medlem i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly International. Vi har funnits sedan 1980 och har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med nästan 60 medarbetare. Vi expanderar kontinuerligt och kombinerar därigenom lokalt starka firmor med ett nationellt starkt nätverk. Baker Tilly Sverige har idag drygt 550 anställda som arbetar vid fler än 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

Ni får så gärna ställa frågor och komma med förslag på vad ni önskar att läsa om framöver.

Hoppas att vi hörs!

Pernilla och Nadja 

Bloggarna

Som ett led i vårt hälsosamma tänk och träningsvilja inom företaget medverkade vi i år i blodomloppet som gick i Malmö 16 maj. Totalt var vi 3 lag med 5 personer i varje lag som medverkade, några promenerade 5 km, några sprang 5 km och en ensam själ gav sig på 10 km löpning. Peppningen mellan kollegor var stor och leende begav vi oss iväg till Bulltofta. Just denna dag hade meteorologerna lovat regn och kyla. Det var väl ingen sommarvärme med 11-12 grader, men regnet uteblev och det är vi glada för.

Med 6000 anmälda till årets lopp gällde det att vara ute i god tid, vilket gjorde att vi hade tid att snacka en hel del, spana in området och värma upp ordentligt ( i ärlighetens namn var det bara hon som sprang milen som värmde upp). Första starten gick 18:25 och iväg promenixade 7 glada motionärer. Strax därefter gav sig milaren iväg och sist ut var löparna, vilket gjorde att vi kom i mål ungefär samtidigt.

Efter målgång bjöds det på välbehövlig picknick och då var det extra skönt att regnet uteblev. För de flesta löparna innebar loppet årsbästa tider vilket vi är väldigt glada för och gratulerar naturligtvis de som orkade presterar som bäst när det gällde som mest J

Dagen efter är det några som är lite stela i benen, men vad gör det när vi hade en väldigt trevlig kväll och vi ser redan fram emot nästa års lopp. 

Blodgrupp
Blogg