2018-02-22

EEE-dagarna

Torsdagen den 22a februari representerade Valon Makolli, Ulrika Backenskiöld, Camilla Ivehed och Anna Kraiczi Baker Tilly i våran monter på EEE dagarna på Ekonomihögskolan i Lund. Många studenter besökte oss i vår monter där vi berättade om Baker Tilly MLTs verksamhet och affärsidé. Detta är en viktig del för att studenterna skall veta att vi finns -som en attraktiv och intressant arbetsgivare om de vill välja en redovisning- och revisionsinriktad  utbildningsväg.

2018-02-12

Baker Tilly MLT flyttar in i Epic under hösten 2019

Nu kan vi börja planera för flytten till Skanskas nya bygge Epic i närheten av Malmö Universitet vid Anna Linds plats i Malmö.

Läs pressreleasen från Skanka här intill.

2017-12-19

Två fullsatta frukostmöten i januari!

GDPR är vinterns snackis och kommer troligen att fortsätta vara så under våren då den 25 maj närmar sig och vi alla ska kunna visa att vi startat arbetat mot att följa det nya regelverket.

Aldrig har vi sett ett sådant intresse för våra frukostseminarier med BT Akademi som för våra informationsmöten om GDPR i januari. Första tillfället den 18 januari blev fullbokat på bara ett par dagar. Sedan lyckades vi få till ytterligare ett tillfälle den 25 januari som vi skickade ut inbjudan till igår måndag. Idag är det också fullbokat och vi tvingas stänga anmälningsmöjligheten.

Vi är jätteglada för det stora intresset men tyvärr betyder det också att flera av våra kunder inte får möjlighet att delta på denna information. Några fler tillfällen kommer det troligtvis inte att bli då våren är fyllt av andra spännande frukostmöten och aktiviteter med BT Akademi.

2017-11-29

Restaurangonline årets Gasell i Skåne

Vi gratulerar vår kund Restaurangonline som blev årets Skånevinnare i Dagens Industris tillväxttävling DI Gasell. Med en tillväxt på närmare 2 500 procent var det inget annat företag i regionen som var riktigt nära Lundaföretaget.

Läs mer och se vad DI och Sydsvenskan skriver här

2017-11-27

God Jul till Barncancerfonden

I år väljer vi att stötta Bancancerfonden med pengar som ett alternativ till julklappar åt kunder och kontakter. Vi vill gärna uppmana dem också att följa vårt exempel och skänka en slant till barnen.

Huvudpersonen i fondens julkampanj är Ebba. Hon drabbades av leukemi när hon var nio år men mår mycket bättre nu tack vare modern barncancerforskning. Med hjälp av bidrag från företag och privatpersoner fortsätter Barncancerfonden att finansiera den livsviktiga forskningen och ge stöd till drabbade familjer.