evenemang-image
2021-04-16

Webbinarium – Hållbarhetsarbetet en del i bolagets utveckling

Många bolag står idag inför en rad utmaningar kopplat till hållbarhet. Klimatförändringarna bär vi alla tillsammans, men kraven inom hållbarhet kan också märkas i form av ökade krav från kunder, investerare och långivare.

Det finns numera ett större hållbarhetsfokus från många intressenter. Det är kopplat till bankers kreditgivning, tuffare lagstiftning och regelverk, ökade krav på hållbarhetsarbete och transparens från kunder och anställda. Genom fokus och hantering av dessa områden skapas också nya hållbara och lönsamma affärsmöjligheter.

Den 16 april kommer Paulina att ge oss en inblick i vilka utmaningar vi alla står inför men också hur man som verksamhet kommer igång med sitt hållbarhetsarbete.

Paulina arbetar inom många olika branscher med fokus på att digitalisera och effektivisera verksamheternas insamling och hantering av hållbarhetsdata. Paulina är van att hantera de utmaningar detta medför med olika typer av data och flöden samt analys av dessa, för att identifiera nyckelområden för hållbarhetsarbetet.

Var? Webbinarium via Teams
När? Tisdag den 16 april 08.00 – 09.00

Sista anmälningsdag är den 13 april.

Anmäl dig här!

 

Dela