evenemang-image
2018-11-15

Fastighetsdagen 2018 den 15 november

Den 15 november genomför BT Akademi en fastighetsdag med fokus på inkomstbeskattning, moms och allmän fastighetsjuridik.

Arbetar du i fastighetsbranschen, med transaktioner eller traditionell förvaltning, ska du boka in dig på vår fastighetsdag.

Förra året inriktade vi oss på att väva samman moms, inkomstskatt och redovisning. I år är redovisningen utbytt mot fastighetsjuridik. Våra skattespecialister kommer att guida dig genom dagen och väva samman inkomst-beskattning, moms, den allmänna fastighetsjuridiken och juridiken kring fastighetstransaktioner. För juridiken står advokat Thomas Enckell, som har en gedigen erfarenhet av fastighetsfrågor.

Det kommer bli såväl råd och tips för den löpande förvaltningen, som förslag på modeller för fastighetstransaktioner. Till exempel tittar vi på hur en klyvning går till, hur hanteras stämpelskattekostnader och vad finns det för skatteregler som är viktigt att ha i åtanke vid en fastighetsöverlåtelse.

Med anledning av den allmänna fastighetstaxering 2019 som pågår, kommer vi även ta upp vad ni ska tänka på när ni deklarerar era fastigheter. Vad ska egentligen tas med som hyra, hur påverkar användningen taxeringen och när finns det justeringsmöjligheter för så kallade säregna förhållanden?
Utan anstånd gäller den 1 november som inlämningsdag. Men ni kan vara lugna, skulle ni komma på att ni kunde gjort något annorlunda, så hjälper vi er att ändra!

Kostnad för hela dagen: 3.100:-/person (inkl. fika för- & eftermiddag samt lunch)
Tid: 09.00 – 16.00

Utbildningen kommer att hållas på Studio i Malmö.
Information om den nya fastighetstaxeringen, och vad man bör tänka på i samband med den, hittar du under Aktuellt.

Har du frågor om dagen, skicka gärna ett mejl enligt nedan.
Eller ring Christine Persson 0708-340569.

Välkommen, hoppas vi ses!

Anmäl dig här >>

Dela