2022-11-24

Frukostmöte – Framtidens arbetsplats

Space Branding & Employer Branding i det nya arbetslivet.

Sedan juni 2021 arbetar Ideas och Avensia tillsammans för att skapa  nya arbetsplatskoncept.

2020 tvingades vi över en natt in i distansarbete. Efter slopade restriktioner har Avensia förstått vikten av att ta med sig erfarenheterna från att jobba på distans när hybridkontoret nu utformas.

För de företag som fortsatt sätter värde på att ha ett kontor som gemensam mötesplats gäller det att komplettera de funktioner som medarbetarna tillskapat hemma eller på andra distansplatser. Det distribuerade arbetssättet ställer högre krav på kontoret för att man ska uppfattas som en attraktiv arbetsgivare.

Snabba förändringar, maximal flexibilitet och en bra ”vibe” är några av de hygienfaktorer som kontoret behöver klara av att tillmötesgå för att vara relevant och att det ska kännas värt att ta sig till kontoret. Att förändra arbetsplatsen är minst lika mycket ett ”people-projekt” som ett lokalprojekt.

Patrik och Åsa delar med sig av sina erfarenheter från de, just nu, pågående projekten med tre av Avensias största kontor. I dialog med Er belyser de kontorets utveckling i kölvattnet av pandemin, Space Branding & Employer Branding.

Åsa Afshari – Chief People Officer på Avensia
Patrik Haglund – Studio Manager på Ideas AB

Var? Baker Tilly MLT, Stora Södergatan 13, Lund
När? Onsdag den 24 november 07.30 – 09.00.
Pris? Kostnadsfritt.

Sista anmälningsdag är den 18 november.

Välkommen!

ANMÄL DIG HÄR!

 

Dela