evenemang-image
2018-10-25

E-handel ur ett skatteperspektiv den 25 oktober 2018

Sugen på att starta en egen e-handelsbutik eller är det kanske dags att expandera den du har? Det är lätt att tänka mest på de roliga sakerna, som produkterna som säljs och hur designen av webbutiken ska se ut. Men att sälja varor och tjänster över nätet innebär också en del att tänka på skattemässigt. Framförallt vad gäller momsregler och när kunderna finns i hela världen. Hur håller du koll på var dina kunder finns? Är de privatpersoner eller företag? Har du hört talas om MOSS?

Vi bryr oss inte om hur snygg hemsida du har, vi tänker på att dina siffror ska bli rätt! Den 25 oktober bjuder vi därför in till ett frukostseminarium där vi pratar om skatteregler för dig som driver e-handel. Vi börjar övergripande med vad som gäller när man startar en verksamhet, och ger oss därefter in i den internationella momsens underbara värld. Förhoppningsvis går du härifrån några insikter rikare.

Frukost serveras 07.30 och föredraget börjar ca. 07.50. Vi rundar av 09.00 efter en avslutande frågestund. Som vanligt är detta frukostseminarium öppet för alla, så ta gärna med en vän du tror är intresserad!

Anmäl dig här >>

Dela