BT Akademi är samlingsnamnet för vår satsning på kompetensutveckling där vi med jämna mellanrum arrangerar intressanta och aktuella seminarier och kurser.

Hösten 2020

Vårens BT Akademi hann precis komma igång med ett frukostseminarium med en ekonomisk prognos för 2020. Sedan kom det ett virus i vägen som påverkar både den ekonomiska prognosen och årets resterande seminarieprogram.

Under rådande omständigheter håller vi inga fysiska frukostseminarier utan genomför istället de som är möjliga via videokonferenser. Ordningskonsulten som genomförs t.ex. som videokonferens via Teams den 16 september. Ytterligare ett par tillfällen kommer senare under hösten kommer att genomföras på samma sätt i ett eller annat videokonferenssystem.

För hösten som helhet har vi planerat in tre  frukostseminarium. Inbjudningar till dessa skickas ut med början i augusti.

  • 16/9 – Struktur ordningskonsulten
  • Oktober – Ämne och föredragshållare beräknas klara inom kort.
  • 17/11 – Vem äger patenten

Vi satsar fortsatt på varierande och spännande ämnen. Vi är glada för den uppslutning tidigare träffar har haft och ser fram emot att se er igen när det är möjligt! Tills dess så ses vi via våra skärmar.

bt-akadami-image

Dela

Vill du att vi ska kontakta dig?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.