Vill du jobba i en trivsam atmosfär och tidigt ta stort eget ansvar? Hos oss på Baker Tilly har du flera omväxlande och utmanande tjänsteområden att arbeta med.

Servicekänslan och det personliga engagemanget gentemot våra kunder är vårt signum. Vår lokala närvaro, i kombination med resurserna i det nationella nätverket Baker Tilly Sverige och det världsomspännande Baker Tilly International, ger våra kunder det bästa av två världar. Du får service och personligt engagemang hos en lokalt ägd byrå med resurser och specialistkompetens i en global organisation. Det gör oss unika. Och det ger dig trygghet och kompetens.

Här nedanför ser du de lediga tjänster vi har. Skulle vi inte har något behov just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse med en spontanansökan. Vi anställer löpande erfarna och nyutexaminerade ekonomer med redovisningsinriktning i Malmö, Lund och Trelleborg.

Vi tar även emot praktikanter löpande från ekonomiutbildningar med redovisningsinriktning. Klicka på relevant länk här nedanför. Din ansökan ska innehålla ditt personliga brev, CV och ett foto. Om det gäller praktikplats behöver vi också veta vilken period det gäller.

 

Dela

LEDIGA TJÄNSTER