Jenny Carlsson arbetar sedan i april på vårt Malmökontor som redovisnings- och lönekonsult . Jenny har varit aktiv inom detta område i 6 år och hon gillar verkligen att jobba med löneuppdrag, samtidigt som hon tycker att redovisningsbiten ger en stor variation.

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?

”Jag blev tillfrågad på LinkedIn, av en tidigare kollega, om jag var intresserad av att börja på Baker Tilly i Malmö. Och efter att ha träffat några av de som arbetar här, kunde jag inte säga nej. Ett härligt gäng!”

Charlotte Pagels hade praktiktjänst hos Baker Tilly MLT under sin utbildning och efter avslutad examen fick hon anställning på vårt Malmökontor. Charlotte arbetar som redovisningskonsult och har erfarenhet från både försäljning/marknadsföring, reseproduktion och flygindustrin. Hon tycker att det är ett kul och stimulerande yrke med bra variation.

Vad tycker du är viktigast på en arbetsplats för att du ska trivas?
”Bra arbetskollegor/arbetsklimat och att man är ett härligt gäng, även när det är stressigt.”

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?
”Jag hade länge hört så gott om företaget och bestämde mig för att där ville jag också arbeta!”

Sedan i början av september arbetar Amanda Lomryd som revisor på Baker Tillys Lundakontor. Amanda är nyexaminerad och har en fyraårig kandidatexamen inom ekonomi med inriktning på redovisning och revision från Högskolan Kristianstad. Det tredje året på programmet spenderade hon som utbytesstudent på Kyung Hee University i Seoul, Sydkorea där hon studerade internationell företagsekonomi och finansiering.
Amanda gillar att hon får följa kunderna på deras resor och se företagen utvecklas och växa. Ansvaret och förtroendet som följer med yrkesrollen, och att känna att hon kan bidra och hjälpa samhället, är också något hon uppskattar.

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?
”Baker Tilly MLT var ett väldigt attraktivt och lockande företag för mig som nyexaminerad. De anställda besitter en mängd olika förmågor och egenskaper vilket gör det till en dynamisk byrå, samtidigt som det inte är en av de största byråarna i landet. Jag fick uppfattning av Baker Tilly MLT som en mer personlig byrå som verkligen värnar om sina anställda likväl sina kunder. Jag kände att det var en plats som jag skulle kunna känna mig stolt att representera. ”

Vårt nyaste tillskott Maria Simic arbetar som redovisningskonsult på Malmökontoret. Maria har jobbat med ekonomi i över 20 år och de senaste fem åren som redovisningskonsult på byrå. Hon tycker det är spännande med uppdrag inom olika branscher och gillar att man lär sig något nytt varje dag.

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?
”Jag hade hört talas om att det är ett bra företag!”