Hanna Håkansson arbetar sedan i juni som redovisningskonsult på vårt kontor i Trelleborg. Efter några år inom olika yrken valde Hanna att byta yrkesbana. Kärleken till siffror förde henne in på utbildningen att bli redovisningsekonom. ”Efter många år på samma arbetsplats behövde jag nya utmaningar för att utvecklas. En väninna tipsade om att Baker Tilly sökte redovisnings-konsulter i Trelleborg så jag skickade in en spontansökan.” säger Hanna och fortsätter;

”Jag blev kallad till intervju och fick där ett gott intryck av Tom och Mette som jag träffade. Eftersom Baker Tilly också är ett välrenommerat företag så tvekade jag inte att byta karriär när jag blev erbjuden jobbet. Hos Baker Tilly har jag både utmanande arbetsuppgifter, möjligheter till vidareutbildning och inte minst trevliga kollegor som jag har ett bra samarbete med. När jag inte arbetar kopplar jag av med familj och vänner, reser gärna och håller igång med styrketräning.”

Johannes Ferretti Lundgren

 

 

 

 

Sedan i början av september arbetar Leman Tu som redovisningskonsult på Baker Tillys kontor i Malmö.

 

 

 

Robin Kollak

 

 

 

 

Jonathan Hovler Poon arbetar som receptionist/administratör. Jonathan tog nyligen studenten och valde då att ta en paus från pluggande för att komma ut och skaffa praktiska erfarenheter från arbetslivet. Han erbjöds att komma på en intervju hos Baker Tilly, tog sin möjlighet och fick jobbet! I tidigare arbeten har Jonathan jobbat med människor och är van vid kundkontakt.

Med jobbet hos Baker Tilly hoppas han att utvecklas och få nya erfarenheter som kommer till användning i framtiden. ”Här på Baker Tilly kan man fråga sina medarbetare med längre erfarenhet om många saker och få ett svar med ett stort leende. De största trivselfaktorerna för mig är att det ska vara en bra miljö på kontoret och en härlig stämning mellan kollegerna. Det får jag här på Baker Tilly!” säger Jonathan.

Vårt senaste tillskott Viktoria Kallin arbetar som redovisningskonsult på Malmökontoret. Viktoria kommer direkt från avslutat examen vid Lunds universitet men har jobbat extra med ekonomi  under studietiden och på somrarna.

 

 

Annelie Wallin arbetar som redovisningskonsult på Malmökontoret. Viktoria kommer direkt från avslutat examen vid Lunds universitet men har jobbat extra med ekonomi  under studietiden och på somrarna.

 

 

Sedan i början av september arbetar Amanda Axeland som redovisningskonsult på