Daniel Gustafsson är 22 år och arbetar som revisor. Han är en relativt nyexaminerad företagsekonom som läst lite extra juridik, men har även hunnit arbeta inom den akademiska världen med ledarskap och organisationskurser samt marknadsföringskurser. Har dessutom arbetat med internrevision på statligt bolag och haft andra typer av serviceyrken inom privat och kommunal sektor.

Daniel har ett stort intresse för revision och tycker det är utvecklande och spännande att jobba som revisor och att man via den stora kundkontakten har möjlighet att hjälpa företag framåt. Han gillar att han lär sig nya saker hela tiden, ständigt utvecklas och får nya erfarenheter. Och kundkontakten är ett stort plus! Daniel började hos oss på Malmökontoret i februari i år.

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?

”För mig verkade det vara en familjär byrå med stor trivselfaktor, där alla ställer upp för alla. En byrå jag hade hört gott om sedan innan och därmed ett företag jag kände att jag gärna skulle vara en del av och representera utåt.”

Vad tycker du är viktigast på en arbetsplats för att du ska trivas?

”Att det är ett öppet klimat där man kan ställa frågor till varandra och att medarbetarna är seriösa och kompetenta, men att det samtidigt finns utrymme för humor.”

Lundakontorets nytillskott heter Johanna Westling och arbetar som redovisningskonsult på Baker Tilly MLT sedan december 2018. Johanna är 25 år och innan hon kom till oss läste hon ekonomikandidatprogrammet på Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet. Hon har även en magisterexamen därifrån. 2017 tog Johanna examen och därefter började hon på PwC i Lund och arbetade då med revision.

Siffror har Johanna alltid gillat och att få vara mer delaktig i det löpande arbetet, nu som redovisningskonsult, tycker hon är mycket givande. Att hon dessutom får arbeta med kunder inom olika branscher, är väldigt utvecklande och gör arbetet varierat.

”Jag tycker om att utvecklas och lära mig nya saker. Under min tid på Baker Tilly har jag lärt mig en hel del och mina kollegor, som både är kompetenta och erfarna, delar gärna med sig av sin kunskap. Dessutom har vi en mycket god stämning på arbetsplatsen där vi stöttar varandra.”

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?

”Efter min första arbetsintervju hos Baker Tilly i Lund var jag helt säker på att det var här jag ville arbeta. Jag fick ett varmt välkomnande och vi hade ett mycket bra samtal om bland annat hur det är att arbeta på Baker Tilly och vilka möjligheter som finns.”

Vad tycker du är viktigast på en arbetsplats för att du ska trivas?

”På sikt tror jag att det är av stor vikt att ha en bra work-life balance för att jag ska trivas och kunna arbeta på ett hållbart sätt. Sedan är själva arbetet i sig viktigt, att jag bidrar med värde till kunderna och kan känna mig stolt över det jag presterar. Att det finns goda utvecklingsmöjligheter är också något jag värdesätter högt samt att ha kollegor jag trivs med.”

Vår nya lönekonsult heter Therese Eriksson och började hos oss i april. Hon är 35 år och har tidigare arbetat inom restaurangbranschen, men tröttnade på att arbeta sena kvällar/nätter och valde därför att skola om sig. Att hon blev lönespecialist berodde till stor del på intresset för matte och att hon gillar ordning & reda! Therese hittar du på vårt Malmökontor.

Varför sökte du dig till just Baker Tilly MLT?

”Som nyexaminerad ville jag synas och tog en chansning. Jag trodde aldrig att jag hade någon chans, men jag hade fel! 🙂 ”

Vad tycker du är viktigast på en arbetsplats för att du ska trivas?

”Bra ledarskap och möjligheter att utvecklas.”