Omar EL-Madhoun  är vår nya kollega på Malmökontoret. Han har arbetat som revisor i 2 år och tycker att det roligaste med jobbet är att vara ute hos kunderna på deras ”hemmaplan” och se hur de jobbar.  Att det kan vara bokslutsgranskning i flera dagar eller inventering i ett par timmar gör att arbetet känns omväxlande och stimulerande.

”Jag insåg att jag ville bli ekonom när jag läste min första kurs i företagsekonomi. Intresset har med tiden utvecklats till att bli revisor. Variationen i arbetsuppgifterna har varit en väldigt stor faktor i det, att man lär sig nya saker och utvecklas hela tiden.”

Än så länge har Omar inte specialiserat sig på något särskilt område, men på sikt  skulle han vilja fördjupa sina kunskaper inom koncernredovisning.

En bra företagskultur, där alla respekterar varandra, är en av de viktigaste sakerna för en trivsam arbetsplats, anser Omar.

”Vi är på jobbet 8 timmar om dagen och ibland längre än så… Då är det viktigt att ha god stämning på kontoret och kunna ha roligt ihop.”

Vi på BT instämmer och hoppas att Omar ska trivas riktigt bra hos oss!