Det första du märker är vårt personliga engagemang i dig och ditt företag. Och hur vi kopplar samman styrkan av att själv äga vår lokala verksamhet med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Det bästa av två världar, helt enkelt.

revision image

Vi förstår din verklighet

Vi tar oss alltid tid att lyssna på dig. Och när vi pratar försöker vi göra det på ett rakt och obyråkratiskt sätt. Våra råd till dig är praktiska och affärsorienterade. För vi förstår entreprenörsdrivet företagande. Helt enkelt för att vårt eget företagande har sin grund i entreprenörskap. Vi äger och driver själva vårt lokala Baker Tilly-kontor. Så när vi pratar med dig gör vi det som en företagare till en annan. Som förstår din verklighet och dina utmaningar. Vår starka lokala förankring skapar också en verklig närhet och tillgänglighet för dig. Det är vår ambition att samma personer ska stötta dig år efter år. Med få personalbyten får du den kontinuitet i relationen med oss som bäst gynnar dina affärer långsiktigt.

Vi finns där du finns

Vi är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och har funnits sedan 1980. Vi har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med drygt 60 kompetenta och erfarna medarbetare som hjälper dig med det mesta från den dagliga bokföringen med lönehantering och skattedeklarationer, till revision, skatte- och företagsrådgivning och bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer. 

revision image

Det märks att Baker Tilly själva är entreprenörer,
för de förstår hur jag tänker
och kommer med smarta idéer och riktigt bra tips

Johanna L

Vi har tillgång till världen

Vi är medlemmar i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly International och är även delägare i Baker Tilly Sverige AB. Detta bolag ägs gemensamt av de byråer som ingår i Baker Tilly Sverige och är vår gemensamma kanal för att driva den övergripande utvecklingen av nätverket och verksamheten på nationell basis. Vi expanderar kontinuerligt och kombinerar därigenom lokalt starka firmor som vår med ett nationellt starkt nätverk. Baker Tilly Sverige har idag drygt 600 anställda som arbetar vid fler än 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

    Vill du att vi ska kontakta dig?

    Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
    Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.