Baker Tilly-dagarna hålls över en helg i augusti vartannat år och våra olika kontor i Sverige turas om att vara arrangör. Årets Baker Tilly-dagar gick av stapeln i vackra Strömstad där vi var ca 350 glada deltagare från hela landet.

Baker Tilly Sverige samlade i Strömstad

Baker Tilly-dagarna är en s.k. ”nätverkstradition” för alla medarbetare i Baker Tilly och gör det möjligt för oss att knyta kontakter inom vår organisation. Vi skapar möjligheter att utbyta erfarenheter, dela med oss av kompetens i olika frågor och på så sätt bredda möjligheterna till bästa service.

För Baker Tilly MLTs räkning började helgen med en 6 timmar lång bussresa, men tack vare Lundakontorets utmärkt ordnade bussunderhållning gick resan fort. Det bjöds på ”slakta låten”, musik quiz och skönsång.

Väl framme i Strömstad serverades vi en fantastisk lunchbuffé samt lyssnade till en mycket inspirerande föreläsning av Erik Thyrell, ”Våga tänka stort”. Erik pratade om vikten av att våga försöka trots rädslan för att misslyckas, allting i en härlig kompott av trolleri och humor.

Dag två bjöd på ännu en inspirationsföreläsning, denna gång med äventyraren Renata Chlumska. Ingen lämnades oberörd och en känsla av ”vi vill, alltså kan vi” kommer att följa med oss in i höstsäsongen.

På eftermiddagen delades alla deltagarna in i lag och skickades ut på stan med varsin surfplatta för att genomföra ”Strömstadsjakten”. Uppdragen var bland annat  dansa moonwalk och fågeldansen samt hoppa bock. Utmaningen var verkligen en ice-breaker och vi fick många goda skratt ihop med våra kollegor från övriga landet.

    Vill du att vi ska kontakta dig?

    Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
    Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.