För oss är revision ett sätt att bidra till att skapa framgång för dig. Vi utgår från din verksamhet och hjälper dig att hitta förbättringsmöjligheter och skapa en stabil grund för framtiden.

revision image

Revision skapar möjligheter

Till viss del handlar revision om att tolka dagens fakta. Men det är även ett sätt att upptäcka nya möjligheter att utveckla ditt företag. Att se potentialen till förbättring. Oavsett om verksamheten kräver lagstadgad revision eller inte. 

Med våra smarta webbaserade tjänster på BT Portalen är det både enkelt och smidigt.

revision image

Offensiv revision

För oss är revision ett sätt att bidra till att skapa framgång för dig. Vi utgår från hela din verksamhet och hjälper dig att hitta företagets förbättringsmöjligheter. Ger dig stöd och råd för att undvika fel – istället för att påpeka dem i efterhand. Inriktar oss på väsentligheter och har en regelbunden och god kontakt med dig.

Redovisningsspecialister

Genom våra associerade redovisningsspecialister Caisa och Catharina hjälper vi dig med rådgivning i komplexa redovisningsfrågor.

Caisa Drefeldt
Catharina Parmhäll

Hur kan vi hjälpa dig

Vi är själva företagare, så vi vet vad det innebär. Därför arbetar vi på dina villkor. Vi ger dig en oberoende granskning av ditt företags verksamhet. Givetvis med full tystnadsplikt. Det skapar trygghet för dig – och trovärdighet gentemot dina intressenter.

Vill du veta om hur vi kan hjälpa dig med revision? Kontakta någon av våra lokala kontor i Malmö, Trelleborg och Lund.

Dela

Fler Tjänster

Corporate Finance

För oss handlar Corporate Finance om transaktioner – framför av aktier. Det kan vara ett helt företag som säljs, dvs alla aktierna; det kan vara en del av en verksamhet som säljs ur ett aktiebolag; eller det kan vara förändringar inom befintlig delägarkrets, till exempel att en anställd blir delägare.

Läs mer
Rådgivning

Vi är gärna ditt bollplank i företagets strategiska planering. Och en resurs i ditt utvecklings- och förändringsarbete.

Läs mer
Skatt

Välj en skatterådgivare som kan ägarledda företag. Vi hjälper dig att skapa de bästa möjliga förutsättningarna både för bolaget och dig privat.

Läs mer
Lön

Din personals löner är kanske inte en heltidstjänst. Men omfattande nog för att stjäla tid och kraft från din kärnverksamhet.

Läs mer

    Vill du att vi ska kontakta dig?

    Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
    Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.