För oss är revision ett sätt att bidra till att skapa framgång för dig. Vi utgår från din verksamhet och hjälper dig att hitta förbättringsmöjligheter och skapa en stabil grund för framtiden.

revision image

Revision skapar möjligheter

Till viss del handlar revision om att tolka dagens fakta. Men det är även ett sätt att upptäcka nya möjligheter att utveckla ditt företag. Att se potentialen till förbättring. Oavsett om verksamheten kräver lagstadgad revision eller inte. 

Med våra smarta webbaserade tjänster på BT Online är det både enkelt och smidigt.

revision image

Offensiv revision

För oss är revision ett sätt att bidra till att skapa framgång för dig. Vi utgår från hela din verksamhet och hjälper dig att hitta företagets förbättringsmöjligheter. Ger dig stöd och råd för att undvika fel – istället för att påpeka dem i efterhand. Inriktar oss på väsentligheter och har en regelbunden och god kontakt med dig.

Hur kan vi hjälpa dig

Vi är själva företagare, så vi vet vad det innebär. Därför arbetar vi på dina villkor. Vi ger dig en oberoende granskning av ditt företags verksamhet. Givetvis med full tystnadsplikt. Det skapar trygghet för dig – och trovärdighet gentemot dina intressenter.

Vill du veta om hur vi kan hjälpa dig med revision? Kontakta någon av våra lokala kontor i Malmö, Trelleborg och Lund.

Dela

Fler Tjänster

Rådgivning

Vi är gärna ditt bollplank i företagets strategiska planering. Och en resurs i ditt utvecklings- och förändringsarbete.

Läs mer
Skatt

Välj en skatterådgivare som kan ägarledda företag. Vi hjälper dig att skapa de bästa möjliga förutsättningarna både för bolaget och dig privat.

Läs mer
Lön

Din personals löner är kanske inte en heltidstjänst. Men omfattande nog för att stjäla tid och kraft från din kärnverksamhet.

Läs mer
Redovisning

Bokföringen är fundamentet som ditt företag står på. Och bokslutet din vägvisare för fortsatt tillväxt.

Läs mer

    Vill du att vi ska kontakta dig?

    Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
    Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.